René Regelt | Elke vorm van bedrijfszichtbaarheid

René Roessink

Ik ben René Roessink van ReneRegelt. ReneRegelt houdt zich bezig met het ontzorgen van startende en gevestigde MKB-bedrijven die met een verbeterde zichtbaarheid naar de markt hun groeiambities willen waarmaken. Ik heb meer dan 20 jaar ervaring in de grafische industrie, achtereenvolgens in de pre press, de drukkerij en de verkoopondersteuning. Medio 2016 besloot ik een nieuwe uitdaging aan te gaan en heb mijn eigen onderneming ReneRegelt opgestart. Om steeds de juiste kwaliteit te kunnen leveren, ben ik continue op zoek naar nieuwe uitdagingen en ontwikkelingen binnen het vakgebied.
René privé: ik ben getrouwd en vader van twee jongens van 8 en 5.

Begeleiden van grafische producties

Mijn specialisatie is het begeleiden van grafische producties. Door mijn commerciële, technische en productkennis te bundelen, ben ik voor u breed inzetbaar. Door bovendien goed naar uw klantvraag te luisteren, ben ik in staat om creatieve ideeën snel, strak, punctueel en tegen scherpe tarieven om te zetten in elk bedrukbaar product. ReneRegelt is de naam en dat is dan ook precies wat er gebeurt. Door ReneRegelt in te schakelen, heeft u de handen vrij om te doen waar u als ondernemer goed in bent, het runnen van uw eigen onderneming. Uiteraard wil ik graag persoonlijk en vrijblijvend kennismaken met u.

Berkellandse uitdaging

logo Berkellandse uitdaging Maatschappelijk betrokken ondernemen is belangrijk voor me, daarom steun ik de Berkellandse uitdaging. Wat de Berkellandse uitdaging doet kun je hieronder lezen. Onderstaande tekst is namelijk geplukt van hun website:

Visie De Berkellandse uitdaging is ervan overtuigd dat alle bedrijven en ondernemers in Nederland in staat zijn een positieve bijdrage te leveren aan de leefbaarheid van de samenleving door samenwerking en maatschappelijke betrokkenheid zo veel als mogelijk lokaal te organiseren vanuit 1 centraal punt, waarbij er zo veel mogelijk gebruik gemaakt wordt van de middelen die er al zijn.

Missie De Berkellandse Uitdaging biedt mogelijkheden om lokaal vraag en aanbod gericht op maatschappelijk welzijn met elkaar te verbinden. Dat doen we door het organiseren van netwerkmogelijkheden waarbij publiciteit en het bedrijvennetwerk een belangrijke rol spelen.